L’OJAU OFEREIX NOUS CURSOS DE MONITOR I PREMONITOR DE LLEURE AQUESTA PRIMAVERA

Obertes les inscripcions per al Pack Lleure Primavera 2023, que inclou cursos de monitor i premonitori de lleure. Les inscripcions a les formacions, impulsades per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, es poden fer telemàticament al web de l’ajuntament de la Seu d’Urgell.

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ja ha posat en marxa les inscripcions per als cursos de monitor i premonitor de lleure, que s’inclou dins el Pack Lleure Primavera 2023. La formació, que es durà a terme a l’Alberg de Joventut La Valira, començarà a finals de març, s’impartirà durant l’abril i finalitzarà el 6 de maig. 

El curs de monitor de lleure compta amb una etapa lectiva de 150 hores, que inclou activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, processos grupals i educatius i tècniques i recursos d’animació. Per completar la formació es realitzen 160 hores de pràctiques, en algun casal de la comarca. Aquesta proposta s’adreça a joves a partir de 18 anys i té un preu de 245 euros. 

D’altra banda, el curs de premonitori s’adreça a joves nascuts entre el 2006 i 2007. Aquest es realitza del 3 al 6 d’abril al centre cívic l’Escorxador i el preu és de 38 euros. 

Les inscripcions a les formacions es poden fer de manera telemàtica al web de l’ajuntament de la Seu d’Urgell.