EL PREMI JOLES SENNELL BUSCA INCENTIVAR LA PARTICIPACIÓ DE CENTRES EDUCATIUS

La nova convocatòria del premi Joles Sennell, impulsat per la Biblioteca de Sant Agustí, RàdioSeu i l’ajuntament de la Seu d’Urgell, busca incentivar la participació dels centres educatius, amb un increment de la dotació dels guardons i lots de llibres.

La Biblioteca de Sant Agustí, RàdioSeu i l’ajuntament de la Seu d’Urgell han convocat una nova edició del premi Joles Sennell de Contes infantils. Enguany com a novetats s’ha augmentat la dotació dels diferents guardons i també s’ha acordat entregar diferents lots de llibres als centres educatius que participin al concurs. 

Els guanyadors, enguany seran escollits per un jurat, format per 8 persones, amb alguns membres que en formen part per primera vegada. El premi compta amb cinc categories, segons l’edat, a partir dels 10 anys. Les obres es poden presentar de manera telemàtica, fins el 7 de maig. 

L’entrega dels premis es farà el divendres, 9 de juny, a dos quarts de vuit de la tarda, al pati de la Biblioteca de Sant Agustí. La proposta compta amb una desena de patrocinadors, així com la participació de totes les llibres de la Seu, per segon any consecutiu. 

Parlen al vídeo: LOURDES ESTEVE, DIRECTORA DE LA BIBLIOTECA DE SANT AGUSTÍ