DILLUNS ES PUBLIQUEN LES BASES PER A L’ADJUDICACIÓ DE 7 PISOS DE LLOGUER A CORNELLANA

L’Ajuntament de La Vansa i Fórnols farà publiques dilluns, 03 de juliol, les bases per a l’adjudicació de 7 pisos de lloguer de protecció oficial, al nucli de Cornellana. La iniciativa vol contribuir al repoblament del municipi.

El següent dilluns, 03 de juliol, l’Ajuntament de la Vansa i Fórnols farà públiques les bases per a l’adjudicació de set pisos, amb trasters i aparcament, en règim de lloguer sotmès a la normativa de protecció oficial. Els habitatges estan ubicats al poble de Cornellana, en l’edifici conegut com l’Hortal. 

El consistori vol que els futurs llogaters siguin persones que visquin tot l’any a la vall i que hi treballin. Una de les preferències és que siguin joves amb fills en edats escolar, o sense fills. L’objectiu de la iniciativa és contribuir al repoblament del municipi, actualment amb una població de 166 habitants distribuïts entre 11 nuclis. 

Les bases es publicaran al Butlletí Oficial de la Província, al web de l’Ajuntament i al de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.