LES ACTIVITATS AQUÀTIQUES TANQUEN EL PRIMER TORN DE LA PROPOSTA ‘A L’ESTIU, AVENTURA’

Activitats aquàtiques al Parc Olímpic del Segre donen per finalitzat el primer torn de la proposta ‘A l’estiu, Aventura’, que tindrà lloc fins el 28 de juliol. Les activitats esportives seguiran fins l’1 de setembre amb la iniciativa ‘A l’estiu, Tot Esport’.

El casal ‘A l’Estiu, viu l’Esport a la Seu!’ tanca el primer torn al Parc Olímpic del Segre, amb la participació d’una cinquantena d’infants i adolescents. La primera proposta ‘A l’estiu, Aventura’ que es durà a terme fins el 28 de juliol ha organitzat diferents activitats al medi natural, així com escalada, tir amb arc i btt. La setmana ha tancat amb una activitat de piragua per als més petits i de rafting per als més grans. 

La segona proposta, ‘A l’estiu, Tot Esport’, programa torns setmanals entre el 31 de juliol i l’1 de setembre, amb diferents disciplines esportives com esports de raqueta, gimcanes, activitats aquàtiques i jocs d’estratègia, entre altres. 

Les dues propostes, que s’organitzen en torns setmanals, encara disposen de places lliures. Cal recordar que també s’ofereix servei d’acollida, a partir de les 8 del matí, i de menjador fins les 15h de la tarda. 

Ambdues iniciatives són impulsades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Parlen al vídeo: BARBARA ROMEU, REGIDORA D’ESPORTS DE LA SEU D’URGELL