DUES NOVES ASSOCIACIONS BUSQUEN DINAMITZAR LA VALL DE LA VANSA I TUIXENT

La Vall de la Vansa i Tuixent compta amb dues noves entitats. L’Associació Vall Activa busca dinamitzar el territori aprofitant els recursos i agents, ja existents, i l’Associació d’Artesans agrupa 11 negocis d’àmbits diversos.

Una ruta enmig del bosc o un joc de pistes són algunes opcions per trobar el teu tió personalitzat a la Vall de la Vansa i Tuixent, fet amb productes de proximitat. L’activitat, que s’ha de reservar prèviament, es pot realitzar entre el 6 i el 10 de desembre, en diferents indrets. La proposta ha estat impulsada per l’Associació Vall Activa, creada recentment amb l’objectiu d’aprofitar tots els recursos que ofereix el territori. 

La nova entitat es presentarà oficialment a la població després de les festes de Nadal per continuar creant sinergies entre els veïns que hi vulguin participar. 

D’altra banda, la Festa de les Trementinaires d’enguany va donar lloc a una nova Associació, la d’Artesans de la Vall de la Vansa i Tuixent, que agrupa 11 negocis d’àmbits diversos com la fotografia, la joieria o la gastronomia. 

Les dues associacions de nova creació a la Vall han impulsat una panera de productes artesans, que es sortejarà a finals d’any. 

Parlen al vídeo:

ÀLEX PÉREZ, FUNDADOR DE L’ASSOCIACIÓ VALL ACTIVA

ANDREA JAHNKE, MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ D’ARTESANS DE LA VALL DE LA VANSA I TUIXENT