EDUCACIÓ DESTINA MÉS D'1MEUR A RENOVAR LES COBERTES DE DOS CENTRES EDUCATIUS

El Departament d'Educació de la Generalitat destinarà més d'un milió d'euros a renovar les cobertes de dos centres educatius de Cerdanya: l'Institut Pere Borrell de Puigcerdà i l'escola Bac de Cerdanya d'Alp. Les obres es duran a terme aquest estiu.

El Departament d'Educació de la Generalitat destinarà més d'un milió d'euros a renovar les cobertes de dos centres educatius de Cerdanya: l'Institut Pere Borrell de Puigcerdà i l'escola Bac de Cerdanya d'Alp. En el cas del centre d'educació secundària, els treballs tindran un cost de 600.000 euros, mentre que els de l'escola d'Infantil i Primària arribaran al mig milió d'euros. Es tracta d'una partida dels fons europeus React.

Des de l'ajuntament de Puigcerdà han explicat que l'institut de secundària necessita des de fa temps la renovació de la teulada i que, per tant, es tracta d'una actuació molt esperada. 

Els treballs es duran a terme a l'estiu i s'allargan fins l'octubre, de manera que el curs començarà quan encara no s'hauran enllestit del tot els treballs. Aquesta circumstància, però, no afectarà el correcte funcionament del centres.

Recordem que l'Ins Pere Borrell de Puigcerdà és l'únic centre d'Educació secundària de la comarca, a banda de l'escola Vedruna, que també ofereix l'ESO. Compta amb uns 700 estudiants. Pel que fa a l'escola Bac de Cerdanya d'Alp, acull un centenar d'infants d'Alp, Das, Fontanals de Cerdanya i Urús.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ