EL 8è CERDANYA HAPPY WALKING OFERIRÀ SIS SORTIDES PER A TOTS ELS PÚBLICS

La 8è edició del Cerdanya Happy Walking escalfa motors. L'activitat, que forma part dels dotze Festivals del Senderisme dels Pirineus, oferirà enguany sis sortides guiades per a tots els públics, que tindran lloc del 6 al 9 de juny.

La 8è edició del Cerdanya Happy Walking escalfa motors. L'activitat, que forma part dels dotze Festivals del Senderisme dels Pirineus, oferirà enguany sis sortides guiades per a tots els públics, que tindran lloc del 6 al 9 de juny. Una caminada per la falda de la Tosa, els secrets amagats de la Batllia, el torrent de Montmelús, el Puig de Baltarga, la nocturna al Cap del Reg i la sortida que combina senderisme i ioga a Prullans, són les propostes d'enguany.

Com sempre, seran rutes guiades per tal de importància a la tasca dels guies de muntanya i al seu coneixement del territori.

Així, doncs, en acabar la sortida, els participants reben un lot de productes locals o bé s'ofereix un tast. A més, el festival de senderisme es complementa amb propostes culturals.

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus és una iniciativa coordinada per l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA). L'objectiu és afavorir un turisme responsable i respectuós amb la natura i la població local, a més de contribuir a desestacionalitzar el turisme.

Les inscripcions s'obren dilluns 6 de maig. El preu per a cadascuna són 20 euros els adults i 15 euros els menors de 16 anys. També es poden adquirir les sis sortides per 60 euros. S'espera arribar al centenar d'inscrits.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, CONSELLERA D'ESPORTS I TURISME DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA