EL 9è CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS PREMIA QUATRE ESTUDIANTS CERDANS

EL 9è CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS PREMIA QUATRE ESTUDIANTS DE L'INS PERE BORRELL DE PUIGCERDÀ. EN TOTAL S'HI HA PRESENTAT UNA DOTZENA DE TREBALLS.

Les àrees de Promoció Econòmica i Joventut del Consell Comarcal de Cerdanya han lliurat aquest dimecres els premis de la 9a edició del Concurs de Projectes Empresarials, adreçat a estudiants de 2n de Batxillerat de l'Ins Pere Borrell de Puigcerdà que cursen l'assignatura d'Economia. Com a projecte final han presentat un pla empresarial, explicant un projecte d'emprenedoria que pugui desenvolupar-se a la comarca. 

El concurs ha comptat amb quatre eixos: innovació, medi ambient, social i ocupació. El que es valora dels projectes presentats és la seva viabilitat econòmica, tècnica i financera.

Enguany s'han presentat 12 treballs i s'han premiat quatre alumnes. La cosmètica natural, un bar-llibreria, un servei d'orientació acadèmica personalitzar i una discoteca temàtica dels anys 80-90 han estat els projectes guanyadors. Cadascun ha rebut 250 euros, import que els estudiants hauran de destinar a material escolar o a pagar la matrícula del proper curs.

Amb aquest certament es vol fomentar l'emprenedoria entre els joves. A més, des del Consell Comarcal creuen que aquest tipus de premis serveixen per donar a conèixer els serveis i suport que poden trobar a l’ens cerdà.