EL CADÍ LA SEU A UN PAS DELS PLAYOFF D’EUROCUP WOMEN

Després de la victòria per 69 a 66, davant el Zabiny Brno, el Cadí La Seu ho té tot de cara per accedir als playoff de l’EuroCup Women. El conjunt urgellenc prepara la nova jornada de la Lliga, que l’enfronta al Durán Maquinaria Ensino.

El Cadí La Seu és a un pas d’accedir als playoff de l’EuroCup Women, després de la victòria davant el Zabiny Brno. El partit ha començat igualat, tot i que les rivals s’han imposat en el marcador i la primera meitat ha tancat amb un resultat de 22 a 25. L’actuació de Júlia Soler, amb tres triples ha remuntat els nou punts de desavantatge, i la cita ha finalitzat amb un resultat de 69 a 66, favorable per a les blanc-i-blaves. 

Després de la cita a la competició europea el Cadí La Seu es prepara per una nova jornada a la Lliga, amb el partit contra el Durán Maquinaria Ensino. El club urgellenc estudiarà, durant l’aturada de la competició, com reforçar l’equip.  

La sisena jornada de la Lliga, entre el Cadí La Seu i el Durán Maquinaria Ensino, tindrà lloc el divendres, 03 de novembre, a les vuit del vespre, al Palau d’Esports. La cita es podrà seguir en directe per Pirineus TV, per aquest motiu l’informatiu s’emetrà a tres quarts de deu de la nit. 

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU