MÉS DE 300 ALUMNES PARTICIPARAN EN EL PROJECTE DE MÚSICA COMUNITÀRIA

Més de 300 alumnes de la Seu d’Urgell i Castellciutat participaran aquest curs al projecte de Música Comunitària, que impulsa l’Escola Municipal de Música i el Servei d’Educació del consistori urgellenc.

Més de 300 alumnes de la Seu d’Urgell i Castellciutat participaran en el projecte de Música Comunitària, aquest nou curs. El projecte engloba diferents programes, com el Som Música – Espai Nadó, amb alumnat d’infantil, que inclou 85 participants. En el cas de Som Cor, hi participaran 150 alumnes, i en el Som Orquestra – Som Banda, un total de 172 joves. 

En el cas d’aquest últim programa a final de curs s’organitzarà una mostra, on s’interpretaran les peces treballades. 

El projecte Música Comunitària és promogut per l’Escola Municipal de Música i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, amb l’objectiu d’oferir igualtat d’oportunitats per accedir a la cultural i l’educació musical. 

Des del consistori es va fer la inversió per comprar els instruments, que es destinen a cada centre educatiu, i enguany s’han ampliat les hores dedicades al projecte i el professorat especialista que hi treballa.