EL CADÍ LA SEU ACONSEGUEIX LA SISENA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA DAVANT L’ENSINO

El Cadí La Seu s’imposa al Duran Maquinaria Ensino amb un resultat de 62 a 69 en un partit igualat, tot i que les urgellenques han aconseguit l’avantatge des del primer quart.

Gener 8, 2024 - 23:11

El Cadí La Seu s’imposa al Duran Maquinaria Ensino en la setzena jornada de la Lliga. Les urgellenques han aconseguit l’avantatge al marcador en el primer quart i, tot i que la reacció de les locals no ha tardat en igualar el partit, l’anada a vestidors ha arribat amb tres punts a favor de les del Cadí, amb un resultat de 31 a 36.

Un parcial de 10 a 17 en el tercer quart ha ampliat la diferencia al marcador, a favor de les blanc-i-blaves. L’Ensino, tot i no donar la cita per sentenciada, no ha pogut capgirar el partit, que ha tancat amb un resultat de 62 a 69. El conjunt urgellenc posa en valor la victòria amb les baixes de Brotons, Soler i Brown.

FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU

El Cadí La Seu es situa en onzena posició a la classificació, amb un balanç de sis victòries i deu derrotes.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU