EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES TINDRÀ CONTNUÏTAT DURANT TOT L’ANY

La programació nadalenca de la Seu d’Urgell, el Món Màgic de les Muntanyes, tanca amb bona valoració de la setantena de propostes, entre les quals hi ha hagut el retorn del Parc de Nadal.

La Seu d’Urgell tanca una nova edició de la programació nadalenca, El Món Màgic de les Muntanyes, amb una setantena de propostes, que han tingut lloc entre el 02 de desembre de 2023 i el 06 de gener de 2024. La primera valoració ha estat positiva, a falta d’un diagnòstic més detallat amb les persones implicades en l’organització. 

La iniciativa ha inclòs el retorn d’algunes activitats, com el Parc de Nadal, pel qual hi ha passat un miler de famílies. 

Entre les novetats en destaca el Campament reial, que ha tingut la participació d’un miler d’infants. La proposta, ha estat impulsada des de l’Escola de Teatre de la Seu d’Urgell i s’ha dividit en diferents espais com el punt de recepció de cartes, el magatzem de regals o el taller. 

La programació nadalenca ha tancat amb la Benvinguda del Sr. Pipa i els Reis, al Parc Olímpic del Segre. La cavalcada ha recorregut diferents carrers del municipi fins la sala Sant Domènec, on els infants han pogut entregar les seves cartes a ses Majestats. L’Ajuntament de la Seu d’Urgell treballa amb diferents departaments perquè El Món Màgic de les Muntanyes tingui presència a la ciutat durant tot l’any. 

Parlen al vídeo: CRISTINA MORENO, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL