L’AEROPORT ANDORRA – LA SEU ESTRENA NOVA LÍNIA REGULAR AMB MALLORCA

La nova línia regular entre l’aeroport d’Andorra – La Seu inaugurada recentment comença com una prova pilot durant tres mesos, amb vols divendres i diumenges, que serà operats per la companyia Air Nostrum.

La nova ruta aèria entre l’aeroport d’Andorra – La Seu d’Urgell i Palma de Mallorca s’ha estrenat recentment amb una quarantena de passatgers s’han desplaçat en el primer vol, des de les Illes Balears, que ha aterrat, al voltant de les deu del matí. La prova pilot durarà tres mesos, fins el març, amb vols divendres i diumenges, operats per la companyia Air Nostrum. 

Els primers passatgers han destacat la comoditat del vol, d’uns quaranta cinc minuts de duració, per apropar-los al Principat d’Andorra. 

L’aeronau ha estat rebuda per autoritats del Govern d’Andorra i de la Generalitat de Catalunya. La consellera de territori, Ester Capella, ha remarcat el paper estratègic de la infraestructura pel Pirineus. 

Poc abans de les onze del matí, el vol de tornada cap a Palma de Mallorca, s’ha enlairat amb una vintena de passatgers. L’objectiu de futur per a la infraestructura és establir-hi un punt fronterer, per poder rebre vols de zones de fora l’espai Schengen. 

Parlen al vídeo: 

JORDI TORRES, MINISTRE DE TURISME I COMERÇ DEL GOVERN D’ANDORRA

TOMEU, PASSATGER DEL PRIMER VOL ENTRE MALLORCA-LA SEU

RAFAEL I KATI, PASSATGERS DEL PRIMER VOL ENTRE MALLORCA-LA SEU

ESTER CAPELLA, CONSELLERA DE TERRITORI