EL CADÍ LA SEU ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA A L’EUROCUP WOMEN

El Cadí La Seu domina el partit, en la tercera jornada de l’EuroCup Women, davant l’Eleftheria Moschatou i sentencia la cita amb un resultat de 64 a 88. El conjunt urgellenc es situa en segona posició a la classificació de grups.

Octubre 26, 2023 - 21:57
Octubre 26, 2023 - 22:27

El Cadí La Seu suma una nova victòria a l’EuroCup Women, amb un domini clar del partit, davant l’Eleftheria Moschatou. Les urgellenques han aprofitat la falta d’encert de les rivals, en l’inici de la cita, per distanciar-se al marcador. La intensitat en defensa ha permès tancar la primera part amb un resultat de 26 a 48, a favor de les blanc-i-blaves.

El conjunt grec ha tornat de vestidors amb la intenció de capgirar el partit però les del Cadí La Seu han controlat l’ofensiva rival i ha tancat el tercer quart per 48 a 75. Últims minuts sense que cap equip hagi trobat l’encert a cistella. El joc col·lectiu de les blanc-i-blaves ha sentenciat el partit amb un resultat de 64 a 88.

La victòria en la tercera jornada de la competició europea situa el conjunt urgellenc en la segona posició del grup, amb el Flammes Carolo Basket per davant.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU