INTERFADO TORNA A FER PARADA A LA SEU D’URGELL AMB ANDREA IMAGINARIO

El Festival Internacional de Fado torna a la Seu d’Urgell, en la dotzena edició, amb un concert d’Andrea Imaginario, amb un repertori en portuguès i espanyol. L’acte tindrà lloc diumenge, 29 d’octubre, a la Sala Immaculada.

El Festival Internacional de Fado fa parada a la Seu d’Urgell, amb un concert d’Andrea Imaginario, en la dotzena edició de l’esdeveniment. L’artista és una cantant veneçolana que interpreta fado i música iberoamericana amb un estil propi, marcat pel seu timbre de veu. El repertori, en portuguès i espanyol, està marcat per la poesia d’autors portuguesos i la sonoritat intercultural del programa. L’actuació tindrà lloc aquest diumenge, 29 d’octubre a la Sala Immaculada, a les set de la tarda. 

D’altra banda, la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran programa un concert, a la capital urgellenca, el 10 de novembre, amb la cantautora de Vilanova de Bellpuig, Itsasgorak. La proposta compta amb un estil de música reivindicativa i de protesta que vol remoure consciències i fer-nos ser més crítics. El concert tindrà lloc a dos quarts de nou de la nit, a la Sala Immaculada.