EL CADÍ LA SEU ES SITUA A VUITENS DE FINAL DE L’EUROCUP WOMEN TOT I LA DERROTA

El Cadí La Seu aconsegueix situar-se a vuitens de final de l’EuroCup Women, tot i que no ha pogut superar el Benfica, amb un resultat final de 66 a 59. La diferència de set punts permet a les urgellenques passar l’eliminatòria, gràcies als nou punts d’avantatge en el partit d’anada.

El Cadí La Seu passa a vuitens de final de l’EuroCup Women, tot i la derrota davant el Benfica. Els nou punts d’avantatge amb els que comptaven les urgellenques, del partit d’anada, han estat claus per superar l’eliminatòria.

La cita ha començat amb les locals, que s’han imposat des del primer minut al marcador i a la mitja part comptaven amb gairebé 10 punts d’avantatge sobre les blanc-i-blaves. La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica. Amb l’eliminatòria igualada en els últims minuts, amb nou punts d’avantatge per a les locals, les del Cadí han reaccionat i el partit ha finalitzat per 66 a 59.

El conjunt urgellenc viatja des de Lisboa cap a Valencia, per disputar una nova jornada de la Lliga, contra el segon classificat a la competició. Les blanc-i-blaves es situen en vuitè lloc, després de la setena victòria.

El partit tindrà lloc aquest dissabte, 14 de gener, a un quart de vuit del vespre.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU