L’ALUMNAT DE L’INSTITUT JOAN BRUDIEU PRESENTA UN CENTENAR DE TREBALLS DE RECERCA

Una desena, del centenar de treballs de recerca, presentats a l’Institut Joan Brudieu, compten amb temàtiques sobre la Seu d’Urgell o l’entorn. Les exposicions han recuperat enguany la presència de públic i mantenen l’horari de tarda.

Un centenar d’alumnes de l’Institut Joan Brudieu, de la Seu d’Urgell, han presentat oralment un total de 97 treballs de recerca, que han estat avaluats per 21 tribunals, formats per 44 professors i professores. Una desena de les investigacions han tingut temàtiques relacionades amb la capital alt urgellenca o l’entorn. 

Els treballs han tingut algunes temàtiques, relacionades amb aspectes personals de l’alumnat, com una investigació sobre el vegetarianisme. 

L’alumnat també ha descobert que la recerca, que ha començat, té molt més recorregut. Com les investigacions sobre les ‘Conseqüències de l’extinció de les glaceres del Pirineu’ i ‘L’ésser humà com a causant d’una sisena extinció massiva a la Terra’. 

Les presentacions dels treballs han recuperat, enguany, la presència de públic; tot i que es mantenen algunes mesures implementades durant la pandèmia, com fer les exposicions en diferents aules i que es duguin a terme a la tarda.

Parlen al vídeo:

XAVIER FALCÓ, DIRECTOR INSTITUT JOAN BRUDIEU

IVETTE VILASECA, TR ‘VEGETARIANISME’

BIEL BALCELLS, TR ‘CONSEQÜÈNCIES DE L’EXTINCIÓ DE LES GLACERES DEL PIRINEU’

JAN ALFONSO, TR ‘L’ÉSSER HUMÀ COM A CAUSANT D’UNA SISENA EXTINCIÓ MASSIVA A LA TERRA’