CATSALUT CONFIRMA UN NOU HOSPITAL COMARCAL A LA SEU DE TITULARITAT PÚBLICA

La Seu d’Urgell comptarà amb un nou hospital comarcal, tal com ha confirmat aquest divendres el conseller de Salut, Manel Balcells, durant una visita als terrenys del nou equipament, el qual serà de titularitat pública. El pla funcional del nou centre ja s’ha presentat al patronat de la Fundació Sant Hospital.

A la Seu d’Urgell, el conseller de Salut, Manel Balcells, ha anunciat formalment la construcció d’un nou hospital comarcal, durant la visita als terrenys, on es situarà el nou equipament. 

Balcells ha explicat, que de mutu acord amb l’ajuntament, es treballa perquè hi hagi un canvi de governança a l’actual Fundació Sant Hospital. També ha confirmat que la titularitat de les noves instal·lacions serà pública i la gestió es contempla a través de l’empresa, Gestió de Serveis Sanitaris, adscrita al Servei Català de Salut. 

Des de l’ajuntament celebren que es doni resposta a una reivindicació històrica del territori. 

El pla funcional del nou centre s’ha presentat aquest mateix divendres, al patronat de la Fundació Sant Hospital. Aquest marcarà les funcionalitats i serveis sanitaris. 

Les obres del nou hospital, que es situarà al sector SUD-1, de la Seu d’Urgell, podrien començar abans de 2 anys. 

Parlen al vídeo:

MANEL BALCELLS, CONSELLER DE SALUT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL