EL CADÍ LA SEU ES VEU SUPERAT PEL VALENCIA BASKET

El Cadí La Seu es veu superat per un Valencia Basket que ha dominat el partit la gran part del temps. Les urgellenques han estat derrotades amb un resultat final per molts punts de diferència, 75 a 50. 

Tot i que el Valencia ha dominat el marcador des del primer minut, durant la primera part les blanc-i-blaves han reaccionat i han pogut mantenir la distància al marcador. Durant el segon quart, però, han estat superades per la defensa de l’equip taronja, que juntament amb les pilotes perdudes i el poc encert a cistella de les urgellenques han finalitzat la primera part 42 a 27.
Tercer quart molt complicat pel Cadí que ha vist com el Valencia s’imposava clarament al marcador amb una diferència de gairebé 30 punts. Els últims deu minuts de la cita, han servit perquè les urgellenques escurcessin distàncies, gràcies a l’encert de Júlia Soler, i el partit ha finalitzat 75 a 50.

El Cadí La Seu haurà de preparar ara la següent jornada de la Lliga que es disputa aquest dissabte, a la pista del Campus Promete.

Parlen al vídeo: RUBEN BURGOS, ENTRENADOR VALENCIA BASKET