EL CADÍ LA SEU JA ENTRENA AMB GAIREBÉ TOTES LES JUGADORES

L’edifici del centre de suport territorial Pirineus de l’Institut cartogràfic i geològic a Tremp aquest any fa 10 anys. En motiu del desè aniversari, s’ha organitzat, aquest divendres, coincidint en festa major de Tremp, una visita guiada a les instal·lacions per donar-les a conèixer, així com les tasques que desenvolupen i els professionals que hi ha al darrere.

El Cadí La Seu es prepara per a un nou partit de la pretemporada, contra el Lima Horta Basquet. El segon amistós, que disputarà el conjunt urgellenc, tindrà lloc al Pavelló d’Esports d’Artesa de Segre, en una pista neutral. Els entrenaments al Palau d’Esports, de la Seu d’Urgell, es centren en potenciar el físic de les jugadores i crear dinàmiques de grup.

L’equip barceloní competeix a la LligaChallenge, la categoria inferior a la Lliga Femenina 1. Acero en destaca que les integrants fa molts anys que juguen juntes, tot i que creu que el més important d’aquests partits amistosos serà que el Cadí La Seu pugui treballar per arribar en bona forma als primers partits oficials.
Paula Strautmane ha estat la última blanc-i-blava a unir-se a l’equip i completarà el conjunt Elisa Ramette, que podria arribar en quinze dies si no és cridada a jugar amb la selecció belga.

El nou amistós es jugarà dissabte, 10 de setembre, a un quart de set de la tarda. El partit es podrà veure en directe, a partir de les 18h, per Pirineus TV.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU