UNA QUINZENA D’URGELLS ASSISTEIXEN A LA QUARTA EDICIÓ DE LA TROBADA D’URGELLS

Una quinzena de persones amb el nom d’Urgell han fet una ofrena floral a Santa Maria d’Urgell, en la quarta edició de la Trobada d’Urgells, que ha comptat amb noves incorporacions de pocs mesos d’edat.

La quarta edició de la Trobada d’Urgells, en la festivitat de les marededeus trobades, a la Seu d’Urgell, ha aplegat una quinzena de dones amb aquest nom. Enguany la participació no ha estat molt alta, degut a que la celebració s’ha escaigut entre setmana, tot i això l’objecte de record que s’elabora cada any ha tingut una bona demanda.

L’esdeveniment, ha tingut lloc a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, on s’ha fet una ofrena floral i posteriorment totes les assistents s’han fet una fotografia, des de l’Urgell més gran, fins a les dues més petits, de pocs mesos d’edat.

La Trobada, que ha comptat amb la presència de familiars de les Urgells i representants de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, a continuat amb una visita guiada, titulada: ‘Urgell és nom de dona’, per descobrir la vida història d’algunes dones de la ciutat.

Parlen al vídeo: URGELL ISUS, IMPULSORA TROBADA D’URGELLS