EL CADÍ LA SEU JA ÉS CAMÍ DE BÈLGICA PER ACONSEGUIR UNA NOVA VICTÒRIA A L’EUROCUP

El Cadí La Seu i el Castors Braine s’enfronten aquest dimecres, en la tercera cita de l’EuroCup Women. L’equip urgellenc viatja a Bèlgica amb bones sensacions i l’objectiu és aconseguir una nova victòria a la competició europea.

El Cadí La Seu ja és camí de Bèlgica pel primer partit de la setmana, en la tercera cita de l’EuroCup Women, que enfronta les urgellenques contra el Castors Braine. L’equip arriba amb bones sensacions, després de l’últim partit a la Lliga i buscarà una nova victòria a la competició europea, sense perdre de vista el seu objectiu.

Les blanc-i-blaves treballen aquests dies estratègies d’atac, sense deixar de banda la part defensiva. L’entrenador del conjunt, Jordi Acero, creu que la rotació a la banqueta permet que les jugadores mantinguin la intensitat durant tot el partit. Requisit necessari per superar les rivals.

L’EuroCup Women torna aquest dimecres, 09 de novembre, a dos quarts de nou del vespre, amb la cita que enfronta el Cadí La Seu contra el Castors Braine.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU