EL CADÍ LA SEU NO TROBA BONES SENSACIONS EN EL RETORN A LA LLIGA

Les del Cadí La Seu no han aconseguit retrobar les bones sensacions dels últims partits abans de l’aturada, i la cita contra el Perfumerias Avenida ha finalitzat amb un resultat de 63 a 47. Les urgellenques rebran aquest diumenge el Casademont Saragossa.

Febrer 17, 2023 - 21:22

El Cadí La Seu cau davant el Perfumerias Avenida, en el retorn a la Lliga. Les urgellenques han fet un bon inici de partit, amb el marcador molt igualat. Al final del primer quart les rivals han agafat distància i, tot i la reacció de Tunstull i Bahí, el resultat, al final de la primera part, ha estat de 29 a 23, favorable per a les locals.

Les blanc-i-blaves han intensificat la defensa per seguir dins el partit, en l'inici de la segona meitat, i han aconseguit igualar l’enfrontament, amb un resultat de 38 a 38. Les del Cadí no han pogut mantenir la intensitat i les de Salamanca s'han imposat per 63 a 47.

El Cadí La Seu, en novena posició a la Lliga, es prepara ja per rebre el Casademont Saragossa. El partit contra el quart classificat tindrà lloc aquest diumenge, a les set de la tarda, al Palau d’Esports. La cita es podrà seguir en directe per Pirineus TV.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU