EL CADÍ LA SEU PERD QUATRE JUGADORES I L’ENTRENADOR PER LA SEGÜENT TEMPORADA

El Cadí La Seu ja ha anunciat la baixa de Laura Peña, Laia Raventós, Paula Strautmane i Jewell Tunstull, així com la de l’entrenador, Jordi Acero. Les primeres confirmacions per a la nova temporada han estat Montserrat Brotons i Júlia Soler.

El Cadí La Seu ja ha comunicat la baixa de quatre jugadores, de les onze que formen l’equip, i l’actual entrenador, Jordi Acero. Pel que fa a les jugadores en destaca la marxa de Laura Peña i Laia Raventós. Pel que fa a l’entrenador, Jordi Acero, el club ha decidit que no continuï com a màxim responsable de la banqueta. 

Peña posa fi a una etapa de quatre anys amb el club, després d’haver estat allunyada de la pista els últims mesos de la temporada per una lesió a l’espatlla, i serà nova jugadora de l’Spar Girona. 

Raventós, per la seva part, ha estat tres temporades defensant la samarreta blanc-i-blava. Després de més de 100 partits la jugadora ha decidit desestimar la renovació de l’entitat urgellenca. Paulsa Strautmane i Jewell Tunstull, després de dues temporades, també han decidit desestimar l’oferta de renovació. Tunstull s’incorporarà a l’IDK Euskotren, aquesta següent temporada. 

D’altra banda, Júlia Soler i Montserrat Brotons, han confirmat la seva continuïtat en el projecte urgellenc. Brotons complirà el segon anys de contracte amb el club i Soler ha decidit renovar per un any. Aquestes són les dues primeres jugadores confirmades per la temporada 2023/2024.