EL CADÍ LA SEU RECUPERA JUGADORES PER DISPUTAR EL PRIMER PARTIT DE LA LLIGA CATALANA FEMENINA

A falta de dues jugadores, el Cadí La Seu ha recuperat la resta d’integrants de l’equip, per disputar les semifinals de la Lliga Catalana Femenina, contra el Club Joventut Badalona, aquest divendres, 30 de setembre.

El Cadí La Seu s’enfronta al Joventut Badalona, en el primer partit oficial de la temporada, que tindrà lloc al Pavelló de Fontajau, a Girona. Aquest divendres les blanc i blaves, es jugaran passar a la final de la Lliga Catalana Femenina, contra el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2022. L’entrenador del club urgellenc, Jordi Acero, disposarà de totes les jugadores, a excepció de Paula Strautmane, per lesió, i Elise Ramette, que segueix amb la selecció belga. 

Els dos equips ja es van veure les cares aquest inici de pretemporada, on el Cadí La Seu, va ser molt superior al Joventut, amb un resultat final de 97 a 53. 

La 34a edició de la competició començarà aquest divendres, 30 de setembre, amb la semifinal entre el Cadí La Seu i el Club Joventut Badalona, a tres quarts de set de la tarda. 

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU