LA FESTA DE LA GENT GRAN A LA SEU D’URGELL CONTINUA AMB ACTIVITAT FÍSICA

Una quinzena de persones han participat en una nova activitat, emmarcada dins la Festa de la Gent Gran a la Seu d’Urgell, per conèixer, a través d’una fisioterapeuta, els exercicis que es poden fer als Parcs de la Salut.

La Festa de la Gent Gran a la Seu d’Urgell ha continuat aquest dijous amb una activitat al Parc del Segre, per promoure l’activitat física com una manera de prevenir caigudes i enfortir la musculatura. Una quinzena de dones han començat el matí amb una caminada fins al Parc de la Salut, on una fisioterapeuta els ha explicat els diferents tipus d’exercicis que poden fer. 

La Seu d’Urgell també disposa de Parcs de la Salut a la Plaça de Lleteries i al Parc de la Boixadera. 

Els actes de divendres finalment s’han cancel·lat. El taller de musicoteràpia es trasllada al 7 d’octubre i la xerrada es programarà més endavant. Fins ara, la valoració de la Festa, que enguany recupera la normalitat, és molt positiva. 

L’esdeveniment segueix dissabte, amb el Ball Cerdà intergeneracional, que ja compta amb una vintena de parelles apuntades, i finalitzarà amb un dinar popular, diumenge, en el qual ja hi ha més d’un centenar d’inscrits.

Parlen al vídeo:

GEMMA CASTAÑO, FISIOTERAPEUTA

MONTSE EROLES, TÈCNICA GENT GRAN AJUNTAMENT LA SEU D’URGELL