EL CADÍ LA SEU REP EL GERNIKA AL PALAU D’ESPORTS EN LA VUITENA JORNADA DE LA LLIGA

El Cadí La Seu i el Lointek Gernika Bizkaia s’enfronten, aquest dissabte, al Palau d’Esports, en la vuitena jornada de la Lliga. Els equips, en vuitena i quarta posició a la classificació, respectivament, busquen l’última victòria abans de la setmana de pausa.

La Lliga arriba a la vuitena jornada, al Palau d’Esports, on el Cadí La Seu s’enfrontarà al Lointek Gernika Bizkaia. Les urgellenques arriben a la cita amb un balanç de tres partits guanyats i quatre de perduts, en vuitè lloc a la classificació. El treball ofensiu i millorar en defensa és essencial per mantenir els bons resultats.

Les urgellenques es situen només a una victòria del Gernika, ja que el conjunt basc, en quart lloc a la classificació, compta amb un balanç de quatre partits guanyats i tres de perduts. Les locals intentaran dominar el partit per pujar posicions a la classificació, abans de la setmana de pausa.

El partit entre el Cadí La Seu i el Lointek Gernika Bizakaia tindrà lloc aquest dissabte, 19 de novembre, a les 18h de la tarda, al Palau d’Esports.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU