L’AFICIÓ DEL C.E. OLIANA ES CONSOLIDA OFICIALMENT AQUEST DISSABTE

Una cinquantena de joves consolidaran, aquest dissabte, el grup d’afició del Club Esportiu Oliana, durant el partit de futbol, quan es donarà a conèixer el nom oficial dels aficionats, juntament amb una sorpresa adreçada als jugadors de l’equip.

Aquestes nits l’activitat al camp del Club Esportiu Oliana no s’atura, ja que el grup de l’afició, format per una cinquantena de joves des de fa gairebé un any, es consolidarà oficialment durant el partit de futbol d’aquests dissabte. Moment en el que es donarà a conèixer el nom oficial dels aficionats, així com una sorpresa adreçada als jugadors de l’equip.

El nom final, d’entre una desena d’opcions, s’ha decidit a través d’una votació popular, on hi ha participat un centenar de persones. El projecte, però, va més enllà i inclou també una part artística, la qual s’està duent a terme de nit, per mantenir-la en secret.

El grup cada dia compta amb més integrants, motiu pel qual s’ha decidit crear una junta, on acabar de definir idees i projectes.

El primer projecte oficial de l’afició de l’Oliana es donarà a conèixer aquest dissabte, al camp municipal, a partir de les 15h de la tarda.

Parlen al vídeo:

BLANCA PLANA, REPRESENTANT DE L’AFICIÓ DEL C.E. OLIANA

RAYLAND SILVA, ARTISTA LOCAL

BLANCA PLANA, REPRESENTANT DE L’AFICIÓ DEL C.E. OLIANA