TREMP APLICA AQUEST FINAL D’ANY L’INCREMENT MARCAT DE L’1,5% DEL SOU DELS TREBALLADORS

L’Ajuntament de Tremp ha dut a terme aquest divendres un ple extraordinari en el qual s’ha aprovat l’increment addicional de l’1,5% de les retribucions del personal de l’ajuntament per a l’any 2022.

L’Ajuntament de Tremp ha dut a terme aquest divendres un ple extraordinari en el qual s’ha aprovat l’increment addicional de l’1,5% de les retribucions del personal de l’ajuntament per a l’any 2022. Un augment que suposa uns 45.000 euros per a les finances del consistori i que s’ha decidit implementar-ho abans de final d’any per no coincidir amb l’augment del 2023 que serà del 3,5%. Uns augments que venen dictats pel govern espanyol i que des de l’equip de govern, juntament amb altres ajuntaments, es vol demanar que l’estat n’assumeixi el cost.

Un punt que ha comptat amb tots els vots a favor, malgrat Compromís per Tremp ha remarcat que es tracta d’una despesa que el consistori ha d’assumir i que s’ha augmentat l’aportació de l’estat.

També s’ha aprovat per unanimitat el canvi de nom de l’associació geoparc, pel nom pel qual ja és conegut el geoparc, que és Orígens. Fins ara el nom que constava als estatuts de l’Associació era Geoparc Conca de Tremp-Montsec. Des del consistori s’ha remarcat que és una recomanació que els van fer en la revalidació del distintiu, en canvi des de l’oposició, tot i votar-hi a favor, manifesten que el geoparc hauria de portar el nom de la unitat geològica a la qual representa. També en aquest punt s’ha modificat la seu social del geoparc Orígens, que ha passat de l’Ajuntament on estava fins ara a l’oficina de l’entitat del carrer Soldevila.

Parlen al vídeo:

MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP

SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP