EL CADÍ LA SEU S’ACOMIADA D’EUROPA

El Cadí La Seu s’acomiada d’EuroCup Women després de la derrota davant l’Spar Girona, amb un resultat final de 68 a 39, que no ha donat opció a les urgellenques per continuar en la competició europea.

El Cadí La Seu s’acomiada d’EuroCup Women amb una nova derrota davant l’Spar Girona, que no ha donat opció. Les urgellenques han arribat al partit de tornada amb setze punts de desavantatge, després del resultat de 52 a 68, en la cita al Palau d’Esports. Els primers minuts de partit les gironines han imposat el seu joc i l’encert a cistella els ha donat l’avantatge al marcador. Les locals han sentenciat el partit, abans de l’anada a vestidors, amb un resultat de 37 a 18.

Les blanc-i-blaves, lluny d’abaixar els braços, s’han emportat el tercer quart, amb un parcial de 10 a 13, però el Girona ha imposat de nou el seu joc, i el resultat final ha estat de 68 a 39.

El Cadí La Seu queda a les portes de quarts de final d’EuroCup Women i ja pensa en la competició nacional.