EL CADÍ LA SEU S’IMPOSA AL FLAMMES CAROLO BASKET I ES POSICIONA LÍDER DE GRUP

El Cadí La Seu s’imposa al Flammes Carolo Basket per 70 a 74, en un partit dominat per les urgellenques, les quals es situen en primera posició del grup a l’EuroCup Women.

Novembre 23, 2023 - 15:26
Novembre 23, 2023 - 21:25

El Cadí La Seu es col·loca com a líder en solitari del grup a l’EuroCup Women, després de la victòria contra el Flammes Carolo Basket. Les urgellenques han imposat el seu ritme de joc des del primer minut, agafant l’avantatge al marcador. Tot i l’esforç de les rivals, la primera part ha tancat amb un resultat de 32 a 42, amb deu punts d’avantatge per al Cadí.

El Flammes ha augmentat intensitat a la tornada de vestidors per revertir el resultat però el joc de les blanc-i-blaves s’ha continuat imposant. L’encert de Maggie Bair i Anna Palma ha sentenciat el partit amb un resultat de 70 a 74.

La victòria del Cadí La Seu contra l’Elefhteria o la derrota del Flammes contra el Zabiny serien suficients perquè les urgellenques passin de ronda com a primeres de grup.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU