EL MÓN FÍSIC I VIRTUAL S’UNEIXEN AL FESTIVAL BEFUTURE! A LA SEU D’URGELL

El festival tecnològic BeFuture! arriba a la Seu d’Urgell amb quatre tallers immersius que barregen el món físic i virtual, per apropar a la població experiències presentades al Mobile World Congress.

El Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, porta a la Seu d’Urgell el festival tecnològic, BeFuture!, amb l’objectiu d’apropar al públic experiències tecnològiques úniques, presentades al Mobile World Congress. Joves de diferents centres educatius de la ciutat han estat els primers en visitar la proposta i assistir a xerrades sobre l’esport o la creació artística.

L’experiència inclou quatre tallers immersius centrats en el recorregut sensorial, que barregen el món físic i el virtual. En aquests pots crear el teu avatar, degustar un bombó guiat pel mestre xocolater d’El Celler Can Roca, visitar un món paral·lel participat per plantes o gaudir d’una sessió musical.

SERGI SARRI, CAP DIGITAL DE LA MOBILE WORLD CAPITAL BARCELONA

El festival BeFuture! es pot visitar a la Sala Sant Domenec de la capital urgellenca fins el 24 de novembre, entre les 16h i les 19h de la tarda.

Parlen al vídeo: SERGI SARRI, CAP DIGITAL DE LA MOBILE WORLD CAPITAL BARCELONA