EL CADÍ LA SEU TANCA LA TEMPORADA AL PALAU D’ESPORTS

La darrera jornada de la fase regular de la Lliga enfronta el Cadí La Seu i el Valencia Bàsquet, aquest dissabte, 20 d’abril. Les urgellenques tanquen la temporada davant l’afició, al Palau d’Esports.

El Cadí La Seu tanca la temporada al Palau d’Esports, amb la darrera jornada que les enfronta al Valencia Bàsquet. El grup treballa aquests dies per tancar la competició amb bones sensacions. Amb la continuïtat de l’equip a la Lliga, però, mantenir la motivació és complicat. Tot i això, les jugadores lluitaran per la victòria. 

Les rivals es situen en segon lloc a la classificació, amb vint-i-quatre victòries i cinc derrotes. Les blanc-i-blaves, per la seva part, es troben en onzena posició, amb dotze partits guanyats i disset de perduts. 

El partit entre el Cadí La Seu i el Valencia Bàsquet tanca la fase regular de la Lliga, aquest dissabte, dia 20, a les set de la tarda. Una hora abans del partit, el club convidarà a berenar a l’afició, per tancar la temporada. La cita es podrà seguir en directe per Pirineus TV.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU