LA REFORMA DEL PARC INFANTIL DE L’ESTACIÓ COMPTARÀ AMB L’OPINIÓ D’INFANTS DE 9 A 11 ANYS

El primer projecte que es treballarà amb la represa de les sessions del Consell d’Infants de Tremp és la reforma del parc de l’Estació. Fa temps que el consistori vol abordar aquesta obra. Per fer-ho, s’ha fet una crida perquè infants de 9 a 11 anys formin part del procés de disseny del seu espai de joc.

El primer projecte que es treballarà amb la represa de les sessions del Consell d’Infants de Tremp és la reforma del parc de l’Estació. Fa temps que el consistori vol abordar aquesta obra. Per fer-ho, s’ha fet una crida perquè infants de 9 a 11 anys formin part del procés de disseny del seu espai de joc. Per fer-ho més amè i participatiu s’ha volgut desvincular el Consell de les escoles i promoure que les famílies s’involucrin de forma individual i voluntària. 

La proposta es desenvoluparà en quatre trobades amb un grup de màxim quinze infants, conduides per una dinamitzadora i acompanyades pels tècnics municipals d'obres i serveis i els regidors d'obres i participació ciutadana. Es preveu celebrar les trobades durant la primavera i deixar enllestida la proposta abans de l'estiu per tal que es pugui executar la remodelació al llarg de la tardor.

El Consell d’Infants és un òrgan consultiu que afavoreix la participació de les nenes i nens per a adaptar la ciutat a les seves necessitats. Cada any s'escollirà un projecte en el qual fer partícips els infants trempolins i es donarà l'oportunitat de formar-ne part a nous nens i nenes.