TREMP A L’ÈPOCA FRANQUISTA: IMATGES PER A LA MEMÒRIA COL·LECTIVA

Amb l’objectiu de recuperar i fer perdurar la memòria col·lectiva, aquest dijous s’ha presentat el llibre ‘Tremp a l’època franquista’. És un recull d’imatges que reflecteixen la vida de la ciutat i dels seus habitants durant les gairebé quatre dècades que va durar el franquisme.

Qui no coneix la seva història està condemnat a repetir-la. Ho va dir Santayana, i està emmarcat a Auswich perquè no ho oblidem. És tot un repte, perquè la transmissió oral ha anat quedant obsoleta i de vegades la comunicació entre generacions es fa feixuga i complexa. 

Les imatges perduren, això sí, com també les experiències viscudes. En aquesta línia, i amb l’objectiu de recuperar i fer perdurar la memòria col·lectiva, aquest dijous s’ha presentat el llibre ‘Tremp a l’època franquista’. És un recull d’imatges que reflecteixen la vida de la ciutat i dels seus habitants durant les gairebé quatre dècades que va durar el franquisme.

S’ha presentat a la sala de plens de l’Ajuntament de Tremp, en un acte on s’ha compartit el testimoni i les experiències d’alguns trempolins de l’època.