FEM ROGLE, EL PROGRAMA D’ACTIVITATS CULTURALS DELS POBLES DE LA CONCA DE DALT

El programa d’activitats dels pobles de la Conca de Dalt ja està publicat. Fem Rogle és el nom del cicle, un mot pallarès que significa fer rotllana, trobar-se. La cultura és l’eix vertebrador d’aquestes trobades, i l’objectiu és potenciar l’encontre entre els veïns i les veïnes.

El programa d’activitats dels pobles de la Conca de Dalt ja està publicat. Fem Rogle és el nom del cicle, un mot pallarès que significa fer rotllana, trobar-se. L’any passat va ser la primera edició, amb més de set-centes persones assistents. Cal destacar que Conca de Dalt té quatre-centes cinquanta persones censades. La cultura és l’eix vertebrador d’aquestes trobades, i l’objectiu és potenciar l’encontre entre els veïns i les veïnes.

La tria de les activitats té en compte les que ja es van celebrar a la primera edició, l’any passat. Es busca l’equilibri entre els formats per a que sigui d’interès per a tots els públics. Enguany, a més a més de les dotze activitats, una per poble, s’organitza una caminada que els connecta tots, amb una explicació geogràfica de la zona. Aquesta no és l’única novetat.

Totes les activitats són gratuïtes. La primera serà el 4 de maig a Sossís. Una activitat de teatre des dels balcons que el públic podrà gaudir caminant pel carrer.

Parlen al vídeo:

MARC SANS. ALCALDE DE LA CONCA DE DALT

REGIDORA DE CULTURA DE LA CONCA DE DALT