EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PATINATGE REUNEIX UNA SETANTENA DE PARTICIPANTS

Puigcerdà ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic sobre gel. Hi han participat una setantena d'esportistes vinguts de tres clubs catalans, un andorrà i tres de Madrid.
Així, doncs, tant dissabte com diumenge, els patinadors i patinadores han presentat els seus programes, amb elements com salts, piruetes o seqüència de passos.
Malgrat no ser un esport que mou molta gent, el fet de tenir 70 participants fa que hi hagi hagut força moviment a la vila. Des del club cerdà reconeixen que el patinatge artístic sobre gel requereix molta dedicació i disciplina. Asseguren que continuaran treballant per fer créixer aquest esport.

Des del club han destacat el nivell dels patinadors i patinadores locals i han remarcat que, no fa gaire temps, van tenir representació en competicions d'alt nivell. En aquest sentit, confien a tornar-hi a ser ben aviat.

El campionat ha comptat amb la col·laboració de les famílies dels participants, que s'encarreguen de tota l'organització, des de fer sonar la música dels programes fins a enregistrant-los.
El club ha aprofitat per felicitar a la parella de patinadors catalans que han finalitzat setens al mundial, Olivia Smart i Adrià Díaz, i ha remarcat que són un referent per als seus esportistes.
Pel que fa als resultats dels quinze participants cerdans que han pres part de la competició, a destacar la primera posició de Maria Escrichs en la màxima categoria, la Júnior Isu, i la segona plaça d'Adrián Jiménez. En Júnior A, Pau Vilella ha pujat al capdamunt del podi, seguit del seu company, Juan Parra.

Parlen al vídeo: PAQUITA GRÀCIA, PRESIDENTA CEPAP