PUIGCERDÀ RETIRA 12 VEHICLES ABANDONATS A LA VIA PÚBLICA

L'ajuntament de Puigcerdà ha fet retirar recentment dotze vehicles abandonats a la via pública. Es tractava de cotxes que feia temps que ningú utilitzava, molts d'aquests en mal estat.

El grup d'ERC a l'oposició havia denunciat diverses vegades l'abandó massiu de cotxes al carrer i la manca de previsió de l'equip de govern per a retirar-los. Durant el ple ordinari celebrat aquest dilluns, la formació ha aprofitat per agrair l'actuació a l'equip de govern.

Des de l'ajuntament han remarcat la dificultat administrativa que comporta la retirada dels cotxes abandonats. En aquest sentit, han destacat la bona feina de la Policia Local i del personal administratiu del consistori, que han agilitzat la tramitació dels expedients. També han explicat que diversos vehicles que es trobaven al dipòsit municipal s'han portat a la deixalleria i que, per aquest motiu, ja no hi ha problemes d'espai en aquestes instal·lacions.

Aquests dotze vehicles recentment retirats, se sumen als altres que l'ajuntament va fer retirar amb anterioritat. De moment el consistori no ha facilitat aquesta xifra final a aquest mitjà.