ELS HOTELERS CONFIEN EN ARRIBAR AL 80% D’OCUPACIÓ

El sector hoteler de Cerdanya confia a assolir bones xifres d'ocupació aquesta Setmana Santa. Els dies forts seran de dijous a dissabte, quan esperen arribar al 80%. Quan aquests dies festius cauen tard com enguany, molts clients no decideixen fins a última hora si prefereixen platja o muntanya. Els hotelers creuen que el fet de tenir les pistes d'esquí obertes, animarà a molts a fer les últimes baixades de la temporada.

Des de l'Associació d'Hotels i Càmpings de Cerdanya han explicat que el març ha estat molt fluix, cosa que atribueixen a la difícil conjuntura econòmica del mes passat. Tot i això, han detectat que els clients tenen ganes de visitar la zona.

Un cop passada la Setmana Santa, el sector preveu una primavera lleugerament més bona que les darreres. Hi ha reserves d'activitats d'empresa o de grups, trobades o esdeveniments esportius que no es van poder portar a terme a l'hivern per les restriccions. A més, en el context econòmic actual, hi ha clients que prefereixen optar per un turisme de proximitat en lloc de viatjar a fora del país i per això esperen reserves, sobretot en caps de setmana.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA