EL CANÒLICH MUSIC CELEBRA L’ONZENA EDICIÓ A SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Canòlich Music tindrà lloc del 22 al 25 de novembre a Sant Julià de Lòria, amb Alfred García, com un dels convidats destacats de l’onzena edició, que vol destacar l’esforç dels joves per tirar endavant el projecte.

El Canòlich Music torna a Sant Julià de Lòria del 22 al 25 de novembre, en l’onzena edició de l’esdeveniment. Un dels convidats destacats d’enguany és Alfred García, concursant d’Operación Triunfo el 2017. El cantant visitarà diverses escoles del Principat per conversar i compartir inquietuds amb alumnat. 

Una de les característiques del festival és la importància que dona a l’opinió dels joves, els quals formen part del consell encarregat de la programació i tria dels artistes. Per aquest motiu, l’edició es presenta sota el títol ‘YOUth CANòlich’, en un joc de paraules, per destacar l’esforç de la joventut en el projecte. 

El tret de sortida del festival serà el divendres, dia 24, amb la novetat dels ‘Snacks musicals’, setze tallers amb la música i la transmissió de valors cristians com a fil conductor. L’onzena edició del Canòlich Music tancarà a mitjanit del 25 de novembre, després de la celebració de la tradicional eucaristia i un sopar.