‘EL CANT DE LA NATURA’ ÉS L’OBRA ESCOLLIDA COM A IMATGE DEL FEMAP

L’obra de l’artista d’Alt Àneu, Gerard Llimós, ‘El cant de la natura’ ha estat l’escollida com a imatge de la dotzena edició, del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Enguany el concurs de cartells ha comptat amb una vintena de participants.

El Festival de Música Antiga dels Pirineus ja ha definit la imatge de la dotzena edició, d’entre les propostes presentades al concurs de cartells. El jurat format per membres i persones properes al festival, així com representants dels municipis participants, han escollit l’obra titulada ‘El cant de la natura’ de l’artista Gerard Llimós, d’Alt Àneu. El guanyador obtindrà 1.500 euros. 

Enguany el concurs ha tingut una vintena de participants, cinc més que en l’edició anterior, amb artistes de la Seu d’Urgell, Castellciutat o Tremp. Les obres finalistes s’enduen entrades per a dues persones, per a tots els concerts, i un exemplar del CD del festival. 

El FeMAP aposta pel concurs de cartells per estimular la creativitat i fomentar els artistes del Pirineu. Per escollir el cartell guanyador s’ha tingut en compte l’originalitat, la composició, l’impacte visual, l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc i la seva cultura.