BASSELLA PROJECTA UNA PLAÇA-MIRADOR A LES CASES ENDERROCADES DE LA CLUA

Després que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre hagi finalitzat amb l’enderrocament de les cases de la Clua, l’ajuntament de Bassella ja té llest el projecte per realitzar-hi una plaça-mirador, i en breu l’actuació sortirà a licitació.

L’ajuntament de Bassella traurà a licitació, en breu, la construcció d’una plaça-mirador al nucli de la Clua, després que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre hagi finalitzat amb l’enderrocament de les cases, que van ser expropiades per a la construcció del pantà de Rialb. Tot i que el consistori preveia fer l’actuació el 2022, les obres s’han allargat i fins fa poc no s’ha pogut valorar l’espai. 

Tot i que l’obra ja es contemplava en el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, el terreny inestable on s’ha de realitzar, fa que el pressupost augmenti de 121.000 euros a 128.000. Diferència que s’assumirà amb fons propis de l’ajuntament. 

Actualment el consistori està realitzant una actuació al talús, que es troba a la part inferior del cementiri per evitar-hi despreniments de la roca. 

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA DE BASSELLA