EL CAPAU DEMANDARÀ SUPORT ASSISTENCIAL PER INCOMPLIR EL CONTRACTE

El Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell demandarà l’empresa Suport Assistencial, després de constatar l’incompliment del contracte, deixant a usuaris sense servei i algunes treballadores sense cobrar des de fa dos mesos.

El Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell ha acordat demandar a l’empresa Suport Assistencial per incompliment del contracte, ja que en algunes ocasions s’ha incomplert el servei, amb usuaris que han quedat sense atenció. Des del Consorci, format pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’ajuntament de la Seu d’Urgell, han remarcat que sempre s’han fet els pagaments corresponents.

Algunes treballadores han manifestat que fa dos mesos que no cobren i asseguren que aquesta problemàtica succeeix des que la institució va anunciar que el servei d’atenció domiciliaria passaria a gestionar-se a través de Sumar.
Després de la reunió, entre treballadores i responsables del Consorci, queden a l’expectativa per veure com avança la situació.

Des del Consorci asseguren que faran tot el possible perquè les treballadores cobrin les mensualitats que se’ls deu.

Segons el previst, la nova empresa pública que gestionarà el servei d’atenció domiciliaria, Sumar, hauria d’entrar en funcionament l’1 de desembre.

Parlen al vídeo:

MARTÍ RIERA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

CARMEN GENADO, TREBALLADORA SUPORT ASSITENCIAL

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL