EL CARTIPÀS DE PUIGCERDÀ COMPTA AMB VUIT REGIDORIES

El Ple extraordinari celebrat aquest dimarts a la tarda a l'Ajuntament de Puigcerdà ha donat el vistiplau a una al cartipàs municipal per aquest mandat 2023-2027. El consistori compta amb vuit regidories, una per a cada regidor al govern.

El Ple extraordinari celebrat aquest dimarts a la tarda a l'Ajuntament de Puigcerdà ha donat el vistiplau al cartipàs municipal per aquest mandat 2023-2027. El consistori compta amb vuit regidories, una per a cada regidor al govern. 

Així, doncs, l'alcalde Jordi Gassió s'ocuparà de Relacions Institucionals, Recursos humans, Atenció Ciutadana i Salut, mentre que Francesc Armengol, primer tinent d'alcalde, s'encarregarà de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Projectes Estratègics, Seguretat i Mobilitat.

Per la seva banda, Jordi Palomino, segon tinent d'alcalde, portarà Cultura, Comunicació, Inclusió, Benestar Social, Fires, Pobles i Districtes. La regidoria de Medi Ambient, Habitatge, Parcs i Jardins, Agricultura, Ramaderia i Pesca anirà a càrrec de Nerea Espada, mentre que Mar Quera s'encarregarà d'Esports, Gent Gran, Joventut i Infància. Celso Llomart s'ocuparà de Desenvolupament Urbà, Activitats Obres i Serveis i Roser Respecte portarà Hisenda, Educació i Persones Nouvingudes. Finalment, Pol Ravetllat s'encarregarà d'Administració General, Transparència, Participació i Festes.

Recordem que el govern de Puigcerdà està format per quatre regidors de Junts i quatre de Futur per Puigcerdà, després que aquests arribessin a un acord. A l'oposició hi ha els cinc regidors d'ERC. 

Parlen al vídeo: JORDI GASSIÓ, ALCALDE DE PUIGCERDÀ