LA 25a UNIVERSITAT D'ESTIU CONFIA A TORNAR A ASSOLIR ELS 400 ALUMNES

LA 25a UNIVERSITAT D'ESTIU CONFIA EN TORNAR A ASSOLIR ELS 400 ALUMNES. De fet, a hores d'ara el balanç és positiu.

Ja està en marxa la 25a edició de la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà. L'Associació Universitària de Cerdanya confia a tornar a assolir els 400 alumnes de les passades edicions, sumant els que participen en els cursos i a les jornades professionals. De fet, a hores d'ara el balanç és positiu.

Així, el curs de música clàssica de Schubert i Chopin, el de maridatge de formatges i vins i el de tècnica Alexander aplicat a cantaires i músics han omplert totes les places disponibles, és a dir, entre 14 i 26 alumnes. Per altra banda, el curs de contractació i el d'educació social i solidària per a docents no s'han pogut realitzar per baixa matrícula. 

El perfil de l'estudiant de la universitat d'estiu és molt variat.

El periodista Enric Calpena ha estat l'encarregat d'inaugurar dilluns la setmana universitària i Antoni Trilla, epidemiòleg de l’Hospital Clínic de Barcelona, oferirà la cloenda el divendres al vespre al Museu Cerdà. La darrera activitat oberta serà aquest dimecres a les deu de la nit al Parc Schierbeck de Puigcerdà. Serà un espectacle de dansa a càrrec de la companyia local Dansart.

L’oferta de la Universitat d’Estiu es completa amb quatre jornades professionals, entre les quals la de la Professió Mèdica o la Jornada de Desenvolupament Rural.

Parlen al vídeo: MARI ÀNGELS TERRONES, PRESIDENTA AUCER