ERC PER LLEIDA PRESENTA A OLIANA LA SEVA CANDIDATURA PER LES ELECCIONS GENERALS

La candidatura d’Esquerra Republicana per Lleida a les eleccions generals ha posat damunt la taula les propostes de la formació pel Pirineu. En la seva presentació, aquest dimarts a Oliana, les candidates han destacat inversions en l’eix pirinenc.

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest dimarts a Oliana la seva candidatura per Lleida a les eleccions generals del proper 23 de juliol. Les candidates al Congrés i al Senat han assegurat textualment que la intenció de la seva candidatura és “augmentar el vot independentista i evitar un govern d’extrema dreta”. També han exposat les seves propostes per al Pirineu.

Tot i això, han insistit en que el paper de la formació republicana en les eleccions generals és el de condicionar les decisions estatals per tal d’aconseguir polítiques que repercuteixin en Catalunya i el Pirineu.

Segons elles, les persones del Pirineu comparteixen una sèrie de condicions de vida i s’han compromès a treballar per millorar-les

Així, han denunciat que els partits de dreta i extrema dreta que es disputaran el país el proper 23 de juliol són una amenaça per als drets i llibertats de la ciutadania.

Parlen al vídeo:

CARME LOSTAO, CANDIDATA AL SENAT D’ERC PER LLEIDA

SARA BAILAC, CANDIDATA AL SENAT D’ERC PER LLEIDA

ALIDÉ SANS, CANDIDATA AL CONGRÉS D’ERC PER LLEIDA