EL CASAL “LA QUITXALLA” DE PUIGCERDÀ OMPLE INSCRIPCIONS

Un estiu més, l'Ajuntament de Puigcerdà ha posat en marxa el casal “la Quitxalla”, adreçat a nenes i nens d'entre 3 i 11 anys. Es tracta d'una proposta lúdica i educativa per als mesos més calorosos de l'any que sempre té bona acollida. Enguany, el nombre d'inscrits ha estat per sobre d'altres anys, arribant algunes setmanes als 170 infants.

Els casals d'estiu tenen molt èxit a Cerdanya, ja que moltes famílies treballen durant aquesta època. 

La Quitxalla combina propostes a les aules de l'escola Alfons I, amb altres a l'exterior, com ara a la piscina del poliesportiu o al Parc Schierbeck. Sortides, jocs d'aigua, manualitats o balls són algunes de les propostes que sempre giren entorn un centre d'interès. En aquesta ocasió s'ha escollit alguns dels països d'origen de famílies de Puigcerdà.

El casal, que s'allargarà fins al 25 d'agost, compta amb una trentena de monitoris i premonitors que acompanyen els infants.

Pel que fa als nois i noies de sisè de primària i ESO, poden participar en el casal per a joves, que també proposa activitats lúdiques aquest estiu. Enguany compta amb una quarantena d'inscrits.

Parlen al vídeo:

ELI VILLANUEVA, DINAMITZADORA JUVENIL AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

JORDI ROYO, DIRECTOR DEL CASAL