EL CAU DE LA SEU ORGANITZA UN ACTE REIVINDICATIU PER DEMANAR UN NOU LOCAL

Una cinquantena de membres de l’Agrupament Escola Urgellenc ha organitzat un acte reivindicatiu davant l’ajuntament de la Seu d’Urgell per demanar un nou local.

Una cinquantena d’infants, joves i responsables de l’Agrupament Escolta Urgellenc s’han concentrat davant l’ajuntament de la Seu d’Urgell per reclamar un nou local. L’equip de govern va proposar cedir un local dins el recinte de l’escola Mossèn Albert Vives, però des del moviment escolta, creuen que no compleix amb les seves necessitats.

Una de les ubicacions que des del CAU consideren més adequades és l’antiga llar d’infants, ja que hi ha moltes sales per cada grup d’edat i també els permet guardar-hi el material com tendes o utensilis de cuina.
Des de l’agrupament demanen seguir treballant amb l’ajuntament per trobar una solució definitiva i no quedar-se sense local en cap moment, ja que el grup urgellenc organitza activitats per a 90 infants i joves d’entre sis i divuit anys.

L’actual espai del grup, al costat del parc de Bombers, s’haurà d’abandonar aquest any perquè la zona està afectada per la construcció del nou hospital.

Parlen al vídeo:

ARIADNA SUBILS, AEiG URGELLENC

MARC PINO, AEiG URGELLENC