EL CCAU ACORDA DEMANAR MILLORES EN SERVEIS BANCARIS

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha acordat posposar la moció presentada pel grup de Compromís X Pirineu, que demana millores en l’atenció a les oficines bancàries. L’equip de Govern, ha explicat que el 24 de febrer tindrà lloc una reunió entre els presidents dels consells comarcals a l’Alt Pirineu i Aran, i aquest serà un dels temes a tractar.

Des de l’equip de Govern s’ha volgut remarcar que alguns punts de la moció ja s’estan treballant. Per aquest motiu, creuen necessari un canvi en les peticions del document.

En el ple celebrat aquest dijous, el grup comarcal també ha volgut posar de manifest la falta de connexió en la majoria dels municipis de l’Alt Urgell. En aquest sentit, han assegurat que hi ha un impediment per a la digitalització i la implementació d’empreses al territori.

D’altra banda, també s’ha informat que l’Alt Urgell tindrà representació en un grup de treball amb l’Associació Catalana de Municipis per donar una visió de territori en la redacció del futur decret de transport escolar.

Parlen al vídeo: 
CARLOTA VALLS, COMPROMÍS X PIRINEU
MARTÍ RIERA, PRESIDENT CCAU
TONI MAS, COMPROMÍS X PIRINEU