EL CCAU APROVA CONVENIS EN L’ÀMBIT DE L’ATENCIÓ I ELS SERVEIS A LES PERSONES

L’últim ple del Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat diferents convenis, relacionats amb l’atenció i el servei a les persones. El més destacat impulsarà el Servei d’Informació i Atenció a la Dona fins el 2025.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell aprova, en l’últim ple del 2022, convenis en l’àmbit de l’atenció i els serveis a les persones. En destaca el que servirà per impulsar el Servei d’Informació i Atenció a la Dona, amb una aportació de 353.000 euros, fins el 2025. D’altra banda, també s’ha acordat tirar endavant mesures contra la violència de gènere o el programa Temps de cures.

En el ple també s’ha aprovat la redacció del projecte, per a la instal·lació d’una depuradora a Organyà, que depèn de l’aprovació de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. 

La moció presentada per Compromís x Pirineu, que demanava relacionar personatges històrics amb l’aeroport per promocionar-lo, s’ha desestimat, ja que, segons l’equip de govern ja hi ha espais i tècnics per treballar aquestes propostes. 

D’altra banda, el grup de l’oposició ha presentat una interpel·lació, ja que afirmen que una de les treballadores del servei assistencial es troba en una situació irregular i una altra ha presentat diferents queixes. 

Des de l’equip de govern asseguren que el canvi de gestió a l’empresa pública, Sumar, s’ha fet fa poc i que s’està treballant perquè totes les irregularitats, que hi pugui haver, es solucionin. 

Parlen al vídeo:

MARTÍ RIERA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

TONI MAS, COMPROMÍS X PIRINEU

CARLOTA VALLS, COMPROMÍS X PIRINEU